Diensten

Wij leveren ondersteuning aan organisaties in de ICT-branche. Bijvoorbeeld op afdelingen als H&R, Inkoop, Marketing, Technisch/operationeel en IT.

Ook organisaties in andere branches dan de ICT kunnen wij ondersteunen, bijvoorbeeld met IT-behoeftes.
Onze ondersteuning bestaat uit de volgende diensten:

Project management

Sturing aan uw projectteam om een afgesproken doel en einddatum te halen. Uiteraard binnen het beschikbare financiële budget. Wij werken hierbij, indien gewenst, volgens een gecertificeerde projectmanagement methodologie. Bijvoorbeeld IPMA/PMI of PRINCE-2.

Interim management

Tijdelijk beheer van een afdeling, unit of bedrijfsonderdeel. Om problemen op te lossen, nieuwe processen en procedures te implementeren of een tekort aan hoger personeel op te vangen.

Organisatie-advies

Analyse van uw bedrijfsprocessen en procedures en het voorstellen van oplossingen. Een optimale kwaliteit van uw bedrijfsprocessen is bepalend voor de prestaties van uw organisatie. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen de oplossingen te implementeren.

Training en coaching

Wij trainen uw mensen in het vak van Project Management, gebaseerd op de praktijk waar bedrijfspolitiek -en cultuur belangrijke ingrediënten zijn. Ook training in Project Management-methodieken zoals Prince-2 behoort tot de mogelijkheden.

Verder bieden wij coaching aan starters met betrekking tot het opzetten van een eigen bedrijf en het commerciële traject van onderhandelen en offertes uitbrengen.

Copyright © 2005-2006 Cross-Check BV
Webdesign door Cybermatic
 
printversie   | email   | home   | juridisch